Koivet reunalliselle uunipellille tai laakeaan vuokaan 180 asteeseen reiluksi tunniksi. Kunnes pinta on kauniin ruskea ja luu lähtee helposti lihasta irti.
Annetaan jäähtyä ja otetaan = revitään = nyhdetään (ihan miten vaan) lihat käsipelillä luista talteen ja pannulle. Nahat ovat tässä vaiheessa parhaimmilla ja rapeita. Voi syödä välipalana. Paistinliemi vielä mukaan ja maustetaan kaapista löytyvillä mausteilla. Makeat grillikastikkeet käyvät hyvin samoin kaikki itämaiset mausteet (curryt, juustokumina). Kypsennellään pannulla vielä tovi.
Tarjotaan esim. perunamuusin, pastan, riisin tai kebab-leivän sekä salaatin kera. Annoksen hinta pysyy hyvin euron rajoissa.
Nyhtökoipi kanamestarilta |
Väriä salaatista |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti