Hyvää ja terveellistä eurolla! Hittoon kaikki ruokatrendit, muotiuskomukset ja kemia. Tehdään monipuolista, terveellistä ja maukasta ruokaa erityisen edullisesti. Syödään kaikkea. Syödään monipuolisesti, sopivissa määrin, ruuan laittamisesta ja syömisestä nauttien. Näytän, että yksi ateria ruokailijaa kohden voi maksaa yhden euron, allekin. Lupaan julkaista 100 reseptiä.
tiistai 10. heinäkuuta 2018
Nyhtöhärkä
Edelleen pakastinta tyhjennettäessä löytyi sieltä reilun 5 kilon pala naudan ulkopaistia.
Ulko- ja kulmapaisti vaativat pitkän valmistumisajan, joten laiton kohmeisen lihan kahteen osaan leikattuna uunivuokiin. Mausteeksi suolaa, mustapipphria ja pullollinen (2,5 dl) makean aromaattista Teriyaki-kastiketta. Vettä vielä sekaan reilut kupilliset ja uuniin kannen alle 110 - 120 asteeseen yön yli.
Näin 5 kg x 7 euron palasta paistia tuli pehmeää, haarukalla irroitettavaa nyhtöhärkää aivan älyttömästi - reilut 40 annosta. Lihaosuuden hinnaksi tulee tällöin noin 0,8 euroa. Lisukkeiksi sopivat erilaiset juurekset, salaatit ja pita-leipä.
Kuvassa lihan kaverina kikherneitä, tomaattia, vahvaa chilikastikella ja Teriyaki-kastiketta.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti